Monday, April 20, 2009

Kena TAG!!

ALOR SETAR - Satu peristiwa yang agak malang telah menimpa seorang pelajar lepasan SPM 2008. Dipercayai, dia telah di’tag’ oleh seorang mak cik yang hanya ingin dikenali sebagai nfah_salute (ngeh3) melalui sebuah blog kepunyaan mak cik tersebut. Keadaan itu telah menyebabkan masa bekerja pelajar berkenaan terganggu ekoran terpaksa memenuhi permintaan mak cik tersebut.(hahahaha). Menurut pelajar berkenaan, ini merupakan pengalaman pertama dia di’tag’. Sebelum ini dia asyik melihat orang lain saja di’tag’ tanpa mengetahui apakah yang dimaksudkan dengan tag itu. Kini, dia pula terpaksa menghadapinya. Menurut pihak polis pula, kes ini masih dalam siasatan atau tidak akan disiasat langsung atas alasan membuang masa dan tidak berminat. Pelajar berkenaan kemudiannya menasihatkan para pembaca sentiasa berwaspada agar tidak di’tag’ oleh mak cik ini. Dia kemudiannya mengucapkan sekalung takziah kepada mereka yang telah di’tag’.(agagagaga)
Berikut merupakan tuntutan tag tersebut yang kononya dikatakan dianugerahkan award.(hi5)




award rules :
1. Insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.



2. Make sure u take the pic n said it is from.

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.

4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog

5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!!


10 FAKTA or HOBI sal aku:

1.minat gak membaca.Apa-apa buku ak hentam je.Tapi klo buku-buku keluaran kementerian pendidikan dan
novel.Aku malas SIKIT je sebab bosan dan tebal sangat.ngeh3.
2.Suka giler apa-apa aje yang berkaitan komputer. Buktinya, sekarang aku bekerja di cc.hahahaha.Bukan aku nak bangga ar tapi ini kan fakta dan bukti.
3.Aku juga jatuh hati dgn dunia bisnes ni. Gpon ni kn slh st sunnah nabi. Banyak dh busines ak join. Dekat hostel aku dulu, aku telah berjaya mengHPAkan bdk-bdk dkat sana dsmpg mperkenalkn produk ISLAM HPA dlm khdpn mereka.agagaga.Yang latest ni, ak br je join Mobile-Money. Seronok!!
4.Shhhhh!!..klo nk tw ak masih minat lagi dengan ceta2 katon mcm power ranger, masked rider ,naruto n mcm2 lg ar. Bukan apa, ceta2 ni ada faedahnya tw. Ceta ini dpt mgjr penonton aksi2 yg tbaru n bkesan utk mglhkan pnjnyah.ha3.
5.Ha’ah kalo soal politik ni. Mmg ak mnt. Tp x pyh ar mgulas lnjt benda ni sgt. Ak stil muda, x mo lg tggl dkt hostel ISA.hi3.
6.Aku suke dgaq lagu2 nasyeed ngan indie. Tapi, bla ak pk balek, semua lgu ak mnat asalkan sdp je.
7.Suka makan cendoi sampai ak tlah diangrhkan gelaran mat cendoi.ha3.
8.Minatinat dengan matematik tp syg klo bab buat latihan math ni ak nombor second las malas.hahaha
9. Minat nak belajar silat. Tapi smpy la x dpt blajo g..
10. yg las ni, nk gtw apa ar.erm..suke suki kot..ha4


5 other blogger yang benaseb mlg mcm ak.(ha5)!
ak qsa x pyh fowad ko. Cian kt depa.ha5

1 comment:

fadhilah alimin said...

gler jahat punye YB...
sengal!!!
hahahaha..
k0t ye pon xya la mkcik2..
huhuhu..